Membrii comunității vor avea șansa săptămâna viitoare să audă cele mai recente actualizări, comentarii vocale și să pună întrebări la mai multe sesiuni de comentarii publice virtuale privind proiectele de dezvoltare și planificare din Dorchester.

Dorchester Bay City: Mon. Nov. 16, 6 p. m. – sesiuni de Planificare continua săptămâna viitoare pentru cele 34 de hectare malul mării pe site-ul Columbia Punct, care va fi transformat de Accordia Parteneri într-o nouă comunitate, cu un amestec de locuințe, retail și spații publice. Sesiunile au fost separate de subiect.

BPDA a organizat o întâlnire publică virtuală de lansare pe Octombrie. 19, care a fost urmată de o sesiune publică axată pe design urban pe Oct. 28, și un spațiu deschis, tărâm public și întâlnire reziliența pe Nov. 4.

Următoarele întâlniri la distanță sunt programate pentru Mon., Nov. 16, la 6 p.m. pe teme de transport și infrastructură și pe Miercuri., Decembrie. 2, la 6 p. m.cu subiectul încă de stabilit.

Înregistrați-vă pentru a participa la: bit.ly/DBCNov4; apel la: 833-568-8864. ID-ul Webinar este 160 760 2881.

780 Morrissey Blvd.: Joi., Nov. 19, 6 p.m. la 7:30 p. m. – o actualizare a planurilor de transformare a unui punct de reper Morrissey Boulevard, care și-a închis ușile în 2017 într-un complex de apartamente cu 206 unități, cu o punte de acoperiș, spa pentru câini și 136 de locuri de parcare vor fi auzite în acea seară. Site-ul acru și jumătate, cândva acasă la popularul Phillips Old Colony House și Freeport Tavern, este acum folosit de un dealer auto vecin ca zonă de depozitare pentru vehiculele sale. Parcela este deținută de Phillips Family Properties, care controlează, de asemenea, Boston Bowl, Phillips Candy House, Ramada Inn și Comfort Inn printre exploatațiile sale Dorchester.

Ca acum planificat, complexul va include două segmentate clădiri rezidențiale – unul de patru etaje și alte cinci conectate printr-un coridor de sticlă și a construit peste nivelul solului garaje de 130 de locuri de parcare cu 6 spații suplimentare disponibile în afara.

Propunerea, ultimul difuzat în timpul unei comunități virtuale de întâlnire la sfârșitul lunii August, include, de asemenea, planuri pentru o terasă pe acoperiș, un birou de leasing, câine spa, biciclete și zonele de depozitare în interiorul clădirii, precum și o desemnate pe termen scurt de transfer și drop-off area accesibil din Freeport Stradă, în aer liber, parc de câine, și patio.

120-122 Hancock St.: Joi., Nov. 19, 6 p. m. la 7:30 p. m. – adept, Urbanica, propune construirea unui nou, cu patru etaje clădiri rezidențiale pe o parcelă desemnate pentru organizarea de reamenajare a orașului Departamentul de Cartier Dezvoltare (DND.) Planurile includ 15 unități rezidențiale de proprietate, 9 locuri de parcare la fața locului, spații comunitare și o cameră pentru biciclete accesorii.

Informații de înregistrare: Zoom Link: bit.ly/37ctzbL; apel gratuit: 833-568-8864.

Seria „Moakley Talks” – Mar., Nov. 17, 6 p. m. – Boston Parks & Recreation va continua de la distanță discuții, care se concentrează pe aspectele cheie ale orașului planuri pentru adăugarea de schimbările climatice și noi programe pentru a Moakley Parc în South Boston:

* Comunitate și joacă: Mar., Nov.17, 6 p.m. la 7 p. m.; Sănătate Publică și mediu: Marți., Nov. 24, 6 p. m. la 7 p. m.

Accesul la toate evenimentele și materialele virtuale va fi disponibil pe site-ul proiectului la adresa boston.gov/parks/moakleypark.

37 Wales St. – Mon., Nov. 16, 6 P. M. – această întâlnire se referă la o propunere de la rubrica Home, Inc. și dezvoltarea E3 pentru a dezvolta 23 de unități de locuințe permanente de susținere pe această proprietate care deservesc familii fără adăpost cu venituri la sau sub 30 la sută AMI, oferind locuințe stabile și servicii de asistență la fața locului.

Heading Home este o organizație nonprofit din Boston, cu misiunea de a pune capăt persoanelor fără adăpost în Greater Boston, oferind o cale susținută către autosuficiență, care începe cu accesarea locuințelor permanente, împreună cu servicii critice, cum ar fi abilități de viață, alfabetizare financiară și formare profesională. Pentru mai multe informații, consultați bostonplans.org. sau contactați managerul de proiect Michael Sinatra la 617-918-4280.

706 Dudley St. întâlnire publică-BPDA va găzdui o întâlnire publică virtuală pe Mar., Nov. 17 pentru a revizui planurile pentru o clădire propusă cu cinci etaje, cu 25 de unități cu două dormitoare și o unitate cu un singur dormitor la 706 Dudley St.din Dorchester. Contactul de la BPDA este Stephen Harvey la 617-918-4418 sau [email protected].