Comitetul care caută următorul cancelar al Universității din Massachusetts Boston a încheiat marți trei zile de interviuri, întâlnindu-se cu candidații 11 care se luptă pentru a conduce campusul Columbia Point.

Comitetul de căutare, prezidat de mandatarul UMass Norman Peters, se va întâlni la sfârșitul acestei luni pentru a lua în considerare pașii următori, care ar putea include recomandarea finaliștilor către Președintele UMass Marty Meehan, potrivit unui purtător de cuvânt al Universității.

„Am avut candidați cu adevărat remarcabili pentru a căuta această poziție și am fost foarte optimiști cu privire la direcția în care se îndreaptă acest proces și la viitorul UMass Boston”, a spus Peters într-o declarație către Serviciul de știri.

Finaliștii, atunci când sunt aleși, sunt așteptați să facă vizite de o zi în campus pentru a se întâlni cu studenții, facultatea și administratorii. În această etapă, numele candidaților rămași vor fi probabil făcute publice. Meehan va selecta apoi dintre finaliștii aleși de Comisie și va prezenta alegerea sa de a deveni următorul cancelar UMass Boston Consiliului de administrație pentru aprobare. Această rundă de interviuri a început duminică.

Un cancelar interimar, Katherine Newman, conduce în prezent universitatea după ce o căutare anterioară s-a prăbușit când toți cei trei finaliști s-au retras din examinare.