Ceremoniile de începere UMass Boston joi și vineri din această săptămână va marca o revenire la campusul Dorchester, după mai mulți ani de a fi avut loc în afara site-ului din cauza construcției pe terenurile sale Columbia Point.

Aceasta va însemna, de asemenea, perturbări suplimentare pe drumurile locale, deoarece sunt așteptați să participe mai mult de 10,000 de studenți, părinți, profesori și oaspeți.

Într-o declarație din această săptămână, universitatea a sfătuit: „șoferii ar trebui să se aștepte la trafic intens în apropierea campusului și la posibile întârzieri. Traficul va fi cel mai greu pe Morrissey și bulevardele de zi și pe Mt. Strada Vernon lângă stația JFK / UMass Boston MBTA.”

Traficul pe joi— ziua de absolvent de începere— va fi probabil cea mai grea perioada 1 p. m. și 5 p. m. vineri, un mare eveniment pentru studenti va provoca plus congestie între ora 7 și 10 dimineața și la prânz până la 3 p. m. nu va fi nici traficul de vehicule este permis pe universitatea principalele unități în timpul evenimentelor de fiecare zi și intrarea în campusul de la Morrissey Bulevardul va fi închis.

Congresmanul Ayanna Pressley va fi vorbitorul de început la evenimentul din 31 mai. Fostul cancelar interimar al UMass Boston, Barry Mills, care este și președinte emerit la Colegiul Bowdoin, va servi ca vorbitor principal la ceremonia din 30 mai.

„Sunt atât de mulțumit că vom aduce începerea acasă”, a declarat cancelarul UMass Boston, Katherine Newman. „Avem un campus frumos acum, și vom avea absolvire chiar acolo pe peluza din față cu vedere la apă. Este un loc uluitor și un cadru minunat în care putem sărbători realizările clasei 2019 alături de familie și prieteni.”