Munca de a reutilizați fostul Boston Globe sediul lovit o piatra de hotar cheie privind joi ca dezvoltatorii din spatele BATE anunțat că științele vieții, medicale și companii high-tech va începe ocupă clădirea în primăvara următoare.

Deschiderea vine pe fondul cererii mari de spațiu de laborator în zona Boston. Situat la 135 Morrissey Blvd., site-ul este la câțiva pași de linia roșie și la șapte stații de Piața Kendall, un punct fierbinte pentru companiile de biotehnologie din regiune.

Reprezentanți din echipa de dezvoltare, care a inclus Nordblom Companie și Alcion Ventures, touted un nou parteneriat cu Far Capital Partners, o investiție și de gestionare a activelor, firma care a angajat recent pe departe Steve Purpură comerciale de brokeraj imobiliar CBRE New England să se concentreze pe viața de știință pentru Far de Capital.

Globe s-a mutat în clădire în 1958 și avea aproape 3 000 de angajați la înălțimea sa. Cotidianul sa mutat la 53 State St. în iunie 2017, deoarece operațiunea sa de imprimare sa mutat la Taunton.

Nordblom a achiziționat lotul de 16,5 acri și clădirea sa de 695,000 de metri pătrați în decembrie 2017 pentru 81 de milioane de dolari. De atunci, clădirea a fost redusă la oase goale, iar construcția a început în 2019 pentru a transforma site-ul într-un birou de creație, laborator și spațiu de vânzare cu amănuntul de 65.000 de metri pătrați, complet cu o fabrică de bere și o sală de alimente.

Noul ” campus de inovare „este numit Boston Exchange for Accelerated Technology sau The BEAT, un omagiu adus reporterilor” beat ” care au lucrat la Globe.

„Viziunea noastră este de a re-imagina acest campus iconic într-un centru vibrant de locuri de muncă aduce locuri de muncă și oportunități de perspectivă în jos linia roșie a Dorchester încă o dată,” og Hunnewell, EVP de Nordblom, a declarat într-o declarație.

„Clădirea funcționează bine pentru chiriașii din domeniul științei vieții, care apreciază plăcile de podea expansive, înălțimile considerabile de la podea la podea și conectivitatea liniei roșii de la Dorchester la piața Kendall și nu numai. Anticipăm un nou nod energetic al companiilor de știință a vieții care activează această proprietate”, a spus Purpura, care este președintele Beacon Capital Life Science.

Într-o declarație separată, Eugene DelFavero, CFO și partener la Alcion Ventures, a declarat că imobilul a fost achiziționat în 2017, cu scopul de a oferi un „stat-of-the-art creative office și viața instalație de știință”, care ar aduce locuri de muncă în Savin Hill și Columbia Punct de secțiuni de Dorchester.

„Cu munca grea a echipei noastre și sprijinul cartierului, am reușit să ne îndeplinim viziunea la începutul acestui an și suntem mândri de construirea parteneriatului nostru finalizat”, a adăugat el. „Suntem încrezători că parteneriatul Beacon / Nordblom va profita din plin de piața extrem de puternică a științei vieții din Boston și va continua să livreze viziunea noastră originală pentru proprietate.”

Facilitățile pentru chiriașii de la The BEAT vor include, de asemenea, un centru de fitness, o punte comună pe acoperiș, mini-teren de baschet interior, centru de conferințe, un simulator de golf, 865 de locuri de parcare la fața locului și o instalație de depozitare și reparare a bicicletelor interioare.

În plus, va fi creată o nouă cale de biciclete și de mers pe jos pentru a îmbunătăți accesul la și de pe site. Nordblom a anunțat anterior că a încheiat un acord cu Departamentul de conservare și recreere al statului, care permite echipei să se conecteze și să mențină un parc public adiacent cunoscut sub numele de Patten ‘ s Cove.

Stația de linie roșie JFK/UMass din apropierea BEAT este, de asemenea, pe liniile de cale ferată MBTA care se întind până la Cartierul Readville din Boston, precum și la sud de comunitățile Boston, cum ar fi Middleborough/Lakeville, Kingston și Scituate.