Mai mulți membri din JMBT e Dorchester Studio, inclusiv Leah Vasquez-Watt, Lilyrose Lubangi, America de Belle Cruce, Arianna Păstor, Ava Dennis , Claudia Hernandez, și Leiya Silveira, sunt prezentate în 31 de performanță anual de Jose Mateo Teatrul de Balet „spărgătorul De Nuci”, care a fost inaugurată săptămâna trecută la Teatrul Strand în Uphams Colț și se va desfășura prin Soare., Decembrie. 23.

Toți studenții care participă la producție performează în cel puțin 7 din cele 21 de spectacole.

Ava Dennis, membru în vârstă de 12 ani al studioului Dorchester, participă pentru al treilea an, în acest sezon ca heruvim. Mama ei, Vivian Dennis, a raportat că fiica ei s-a îndrăgostit de comunitatea JMBT acum patru ani, când i s-a spus despre asta de către unul dintre prietenii ei.

„Comunitatea de la Jose Mateo, părinții atmosfera, sunt atât de primitoare și caldă”, a spus Vivian Dennis. „Părea doar o familie.”
Părintele și fiica au rămas în studio din cauza acelei atmosfere, iar în timp a devenit o parte din ce în ce mai mare din viața de zi cu zi a avei. Ea ia special mândria în ei anual spargatorul de Nuci dansuri, speculatingduring an cu mama ei pe care o parte ar putea fi dat.

„Este doar ceva ce așteaptă cu nerăbdare”, a spus mama ei. „Anticiparea rolului pe care îl va avea în Spărgătorul de nuci este atât de interesantă pentru ea, pentru amândoi.”

„Cred că este frumos să vină ceva diferit în comunitate și să le ofere fetelor de culoare ideea că pot face orice”, a spus Dennis.
Datele și orele pentru spectacole sunt: Fri., Decembrie. 21, 7:30 p. m.; Sat., Decembrie. 22, 2 p. m. și 7 p. m.; soare., Decembrie 23, 1: 30 p.m. și 5 P. M. apel 617-3545-7467 cu întrebări.