Universitatea din Massachusetts Building Authority a emis astăzi o cerere de informații (RFI) pentru a căuta un dezvoltator privat pentru stația istorică de pompare a pășunilor de vițel și un sit adiacent la Columbia Point. Cele zece acri sunt cea mai recentă secțiune a Campusului UMass Boston oferit pentru reamenajare de UMBA, care anul trecut a fost de acord să închirieze secțiunea 20 acre Bayside a campusului său, o afacere care ar putea da universității la fel de mult ca $235 milioane.

RFI emis astăzi este menit să măsoare interesul pentru un proiect „cu utilizare mixtă” care ar necesita și restaurarea stației de pompare din 1883, care este înscrisă în Registrul Locurilor Istorice și nu poate fi dărâmată. În document, UMBA spune că clădirea pompei restaurată va rămâne o clădire UMass Boston pentru „utilizare exclusivă de către UMass Boston”, lăsând restul parcelelor disponibile pentru ” utilizare complementară.”

„UMBA/UMass Boston vedea [site-ul] ca o oportunitate de a crea un vibrant cu utilizare mixtă destinație, care este integrat în cea mai mare [u]niversity campus și de vecinătate,” RFI citește. De asemenea, notează că acri 10 este situat într-o „zonă de oportunitate”, care oferă stimulente fiscale pentru investitori. Universitatea speră să ” maximizeze valoarea economică a UMass Boston printr-un contract/acord să nu depășească 99-ani în lungime.”

Într-o secțiune a RFI intitulată „viziunea proiectului UMass”, documentul spune că „UMass Boston prevede o destinație cu utilizare mixtă care complimentează campusul în ansamblu. O dezvoltare ar trebui să prezinte o oportunitate care optimizează valoarea acestuia și creează o oceanfront Boston care acceptă academice și de cercetare eforturile, cu Vițel Pășune Stația de Pompare să fie reamenajate pentru utilizarea exclusivă de către UMass Boston și servind ca un nou „ușa din față” la UMass Boston campus. Cu Mt reimaginat. Strada Vernon ca Arteră principală care rulează de la linia roșie, Mt. Strada Vernon va deveni un bulevard mare. Apoi, stația de pompare a pășunilor De Vițel va marca capătul campusului bulevardului și va oferi vizitatorilor campusului o structură uimitoare ca introducere.”

Posibilele utilizări ale site-ului, așa cum se subliniază în RFI, ar putea include „un nou centru de admitere, complet cu un teatru cu scaun fix, care ar putea fi folosit pentru a lansa tururi și a fi locul programelor de film la sfârșit de săptămână. Sala centrală ar putea fi un spațiu de eveniment prim pentru campus, oferind oportunități pentru programarea studenților, dansuri, evenimente comunitare, evenimente și alte adunări la scară largă. Guvernul Studențesc și organizațiile studențești ar avea o casă minunată în această clădire. Ar fi, de asemenea, o locație ideală pentru Cancelar, Rector, avansarea și alte administrații universitare.”

RFI emis astăzi solicită dezvoltatorilor interesați să prezinte un răspuns de februarie. 19. De acolo, UMBA spune că „poate decide să dezvolte o listă scurtă de respondenți calificați.”