Două instituții Dorchester bine respectate și-au unit forțele pentru a planifica un nou centru sportiv și comunitar de 30 de milioane de dolari, care ar fi construit pe ceea ce este acum un câmp puțin folosit lângă școala medie McCormack din Columbia Point. Cluburile de băieți și fete din Dorchester și Fundația Martin W. Richard și —au prezentat planul pentru instalația propusă— numită Martin Richard Dorchester Field House-școlilor publice din Boston (BPS) în această vară.

Noua clădire, dacă este aprobată de către oficialii orașului, ar face un gazon pentru fotbal, lacrosse, rugby, fotbal si alte sporturi; un ridicată, trei benzi de funcționare și de mers pe jos cale; un centru de fitness cu vestiare, săli de clasă și un centru de nutriție, împreună cu un spațiu deschis în afara. Clădirea va fi gestionată și programată de cluburile de băieți și fete din Dorchester, dar va fi pe deplin accesibilă studenților școlii Publice din Boston din campusul McCormack-Dever vecin. Facilitatea ar fi, de asemenea, deschisă comunității mai mari și echipelor sportive pentru adulți, de exemplu, care ar putea închiria spațiul pentru jocuri și practici atunci când nu sunt utilizate de copii și adolescenți.

Proiectul este în mare parte ideea lui Bill și Denise Richard, care au creat Fundația Martin Richard— numită pentru fiul lor de 8 ani care a fost ucis într-un bombardament terorist la Maratonul din Boston în 2013. Ei au înrolat cluburile de băieți și fete din Dorchester— conduse de Bob Scannell și soția sa Mary Kinsella— pentru a-și aduce viziunea asupra unei facilități de recreere interioare pentru copiii din oraș, în special. Împreună, au căutat un site adecvat— în mod ideal în Dorchester-în ultimii patru ani.

„Acesta este un spațiu care ne va aduce împreună ca vecini pentru evenimente sportive, zile de naștere, tot felul de evenimente. Se potrivește misiunii noastre de a ajuta copiii”, a spus Bill Richard. „Ideea merge înapoi un număr de ani și vine de la vorbesc cu părinții aici, în Dorchester de-a lungul anilor la jocuri și practici pentru copiii noștri. De atâtea ori am fost pe margine sau în tribune și vine ploaia, am spus: „ne-am dori să avem ceva în interior, așa cum au în orașele suburbane.”

„Dorchester merită această facilitate”, a spus Scannell, care a condus BGCD de 35 de ani și supraveghează două campusuri, unul pe Bulevardul Dorchester și un al doilea în Port Punct de dezvoltare, chiar vizavi de propunerea de Martin Richard Dorchester Domeniul Casa. „Nu există nimic de genul acesta în orașul Boston.”

În răspunsul lor transmis BPS în iulie, Richard și Scannell au adăugat: „viziunea pentru [casa de câmp] este de a crea un spațiu incluziv, primitor, fără precedent în comunitatea Dorchester și într-adevăr în oraș în ansamblu… [casa de câmp] va fi un simbol al incluziunii pentru tot Bostonul.”

Această propunere actuală a venit ca răspuns la o cerere de propuneri BPS (RFP) pentru site-ul de-a lungul Mt. Vernon Street, un spațiu deschis care este ascuns între clădirea școlii McCormack și o parcare deținută de Arhiepiscopia din Boston, care deține Biserica St.Christopher. Câmpul este în mare parte neutilizat în cea mai mare parte a anului.

După cum a raportat pentru prima dată în Reporter anul trecut, oficialii BPS au solicitat și au primit consimțământul unanim din partea Comitetului școlar pentru a emite RFP în primăvara anului trecut. Conceptul, potrivit lui Rob Consalvo— consilier special al superintendentului BPS-este de a activa și îmbunătăți terenurile deținute de BPS. RFP a căutat o echipă de dezvoltare privată care să închirieze terenul și să creeze o nouă utilizare care să beneficieze comunitatea școlară și Cartierul Columbia Point și Dorchester mai mare.

„În mod normal, aceasta ar fi o cheltuială [pentru oraș] în bugetul capitalei, dar credem că există o oportunitate de a colabora cu o entitate privată externă pentru a construi un fel de instalație atletică, cu costuri mici sau deloc pentru orașul Boston”, a declarat Consalvo reporterului.

De fapt, în condițiile propunerii, orice contract de închiriere nu ar include nicio plată către orașul Boston pentru teren. Cu toate acestea, Fundația Bgcd și Richard ar fi responsabile pentru finanțarea construcției și a întreținerii și operațiunilor continue ale clădirii.

„Facilitatea va putea fi utilizată de orice grup de vârstă”, a spus Consalvo. „Cartierul va putea să-l folosească, așa cum încurajăm comunitățile din jurul școlilor noastre să ne folosească sălile de sport și locurile de joacă. Acesta este un beneficiu pentru toată lumea, nu doar pentru copiii BPS.”

Propunerea BGCD și a Fundației Richard a fost singura care a fost depusă. RFP a fost publicat și mediatizat— așa cum sunt toate RFP— urile orașului-în City Record și Boston Herald. Intervalul de timp pentru răspunsuri a fost 24 iunie-19 iulie.

În această lună, după cum se subliniază în RFP, propunerea va fi prezentată grupurilor comunitare, inclusiv o organizație de chiriași Harbor Point, comunitatea școlară și McCormack-Dever și Asociația Civică Columbia-Savin Hill, care vor vedea propunerea completă la următoarea lor întâlnire luni (Oct. 7, 7 p.m.) La Casa mică de pe East Cottage Street.

„Ceea ce am fost de acord să facem cu comunitatea a fost că, înainte de a o acorda, ne vom întoarce și vom vedea toate RFP-urile”, a spus Consalvo.”Ne onorăm angajamentul. Vom lua toate că feedback-ul înapoi la un comitet de evaluare în interiorul BPS.”

Scannell și Richard spun că— dacă sunt aprobați de BPS-sunt dornici să organizeze și mai multe întâlniri comunitare pentru a solicita informații detaliate despre ce fel de programare și facilități ar trebui construite în casa de teren.

Martin Richard Dorchester Teren de Casa proiect reprezintă prima fază de ce Bob Scannell spune că este o faza a doua campanie de capital care BGCD va lansa în această toamnă, care va necesita probabil mai mult de 50 de milioane de dolari în contribuții. A doua fază va include construirea unui nou club pe Deer Street, unde BGCD se bazează de aproape 50 de ani.

„Ca organizație, servim copiii și familiile din Dorchester de aproape 50 de ani și am luat o decizie măsurată și atentă de a planifica pentru următorii 50 de ani”, a spus Scannell.

Alte două întreprinderi cu rădăcini adânci în Dorchester sunt parteneri cheie în propunerea Field House: Lee Kennedy Company, o companie de management al construcțiilor; și RODE Architects, ai căror proprietari principali sunt rezidenți Dorchester. Lee Kennedy servește ca președinte al Consiliului de administrație al BGCD.

Fundația Richard a fost cel mai recent entitatea non-profit cheie din spatele creării celui mai nou spațiu public din Boston, Martin ‘ s Park, un joc incluziv și un spațiu deschis, care s-a deschis pentru recenzii ravnite vara trecută. Experiența, a spus Richard, a oferit organizației noi perspective asupra modului în care își poate îndeplini misiunea de a ajuta copiii de toate abilitățile din cartierul său de origine.

Într-un interval scurt de timp, fundația a apărut ca un susținător major al organizațiilor de tineret, inclusiv programul sportiv Martin Richard Challenger, lansat în parteneriat cu BGCD în 2014, care angajează copii și tineri adulți cu provocări cognitive și fizice în ligile sportive.