Sera de la Cimitirul Cedar Grove a fost deschisă duminică după-amiază, tocmai la timp pentru Ziua Mamei. Cu efect de seră— care vinde plante și flori— va rămâne deschis zilnic de la 8:30 a. m. – 3:30p.m.

Plantațiile se numără printre doar câteva activități tradiționale încă planificate la Cedar Grove în această primăvară, a declarat interimarul supt.Tony Paciulli.

„Parada anuală de Ziua Memorialului, găzduită de McKeon Post, și ceremoniile din cimitir au fost anulate”, a explicat Paciulli. „Biroul și Capela sunt închise pe termen nelimitat și respectăm restricții foarte stricte COVID-19 la seră.”
Printre restricții: o mască trebuie să funcționeze în orice moment, sera va fi accesată și ieșită numai de locații marcate în mod specific; clienții trebuie să rămână la cel puțin șase metri distanță; plățile pot fi efectuate prin numerar și card de credit. Sera este singura clădire din cimitirul deschis publicului.

Odată cu sosirea vremii mai calde și cu mai puțin de două săptămâni rămase înainte de Ziua Memorialului, personalul cimitirului se pregătește pentru creșterea numărului de vizite ale persoanelor care decorează mormintele familiei.

„Pentru siguranța clienților și angajaților noștri, vă rugăm să faceți cumpărături în siguranță, respectând liniile directoare enumerate”, au postat oficialii cimitirului pe rețelele de socializare.

Florile-cultivate din semințe de seră-sunt gata pentru plantare. Dacă doriți să aveți florile de primăvară plantate, sunați la birou, 617-825-1360 și furnizați-le informațiile dvs. de contact.