Un spectacol viitoare la Kingston Gallery în South End va cuprinde în galeria sa principală o expoziție de artistul Susan Greer Emmerson, un rezident Dorchester.

„Dezlegarea”, un solo colecție de picturi și sculpturi inspirate de schimbare relație oamenii au cu casa lor din cauza unor factori de schimbările climatice și riscuri biologice, vor fi expuse la 3 Martie-28 Martie, cu o recepție de deschidere să aibă loc Vineri., 5 martie între orele 17: 00 și 18: 00.

În lucrarea sa, Emmerson folosește vopsea, precum și resturi și materiale utilizate în crearea de case, cum ar fi hârtia Tyvek și sârma electrică, pentru a realiza structuri abstracte care evocă atât ruina, cât și reconstrucția. Într-o declarație, ea a descris modul în care ea vede siguranța acasă ca o iluzie, având în vedere modul în care stabilitatea este redată inutil de dezastre climatice provocate de om, evacuări în masă, și alte forțe.

„Anul trecut a schimbat relația pe care mulți o au cu acasă”, a spus ea. „Pentru unii, a fost un loc de izolare, de izolare forțată și de singurătate. A fost un loc pentru a întrista normalitatea și viețile oamenilor.”

Emmerson a expus pe larg în întreaga zonă Boston și Midwest. De asemenea, a participat în calitate de jurat și co-curator și a primit de patru ori rezidențe la Vermont Studio Center și, de asemenea, la Torpedo Factory din Virginia și Virginia Center for Creative Arts.
Inițial din Midwest, unde a practicat timp de aproape două decenii ca chirurg ureche, nas și gât, a primit BFA-ul ei în pictura de la Universitatea de Stat din Illinois și MFA-ul ei de la Colegiul de artă și Design al Universității Lesley din Boston.

Munca ei se găsește în colecțiile permanente ale Bibliotecii Publice Grove Hall din Boston și în Bloomington-Normal Transport Center și Primăria din Illinois. Este membră a galeriei Kingston din Boston.

Vizitatorii galeriei trebuie să poarte măști în orice moment și să mențină distanțarea fizică. Capacitatea va fi stabilită la șase vizitatori la un moment dat, cu o anumită flexibilitate pentru familiile mai mari de șase persoane.

Pentru mai multe detalii despre expoziție, vizitați kingstongallery.com.