Comisia de apel zonare a aprobat astăzi un plan de a utiliza părți ale unui nivel superior al unui cinematograf vechi în Fields Corner pentru studiouri de dans, spațiu galerie și clase de Arte.

Spațiul de 5.000 de metri pătrați din fostul Teatru Dorchester de pe Dorchester Avenue de la Park Street a fost în mare parte vacant de când teatrul a fost închis în anii 1970.

Unul dintre organizatorii Centrului Interdisciplinar de Arte performative, Lorraine Chapman, fost director Al Green Street Studios din Cambridge, a declarat că ideea este de a crea „un spațiu de lucru accesibil” pentru artiștii și instructorii vizuali, care vor putea închiria studiouri, precum și programe de dans și arte vizuale pentru Persoane de toate grupele de vârstă și abilități.

Ea și organizatorii Lucy Warren-Whitman planifică, de asemenea, un teatru media” white box”, un studio de dans de 1.000 de metri pătrați, o sală de artă, un mic centru de fitness și un salon de artiști.

Biroul primarului și consilierii municipali Andrea Campbell, Frank Baker și Annissa Esaibi George au susținut propunerea, la fel ca și Asociația Civică Field Corner și Fields Corner Main Streets. Nimeni nu a vorbit împotriva.

Obțineți Reporterul Dorchester— hârtia record pentru cel mai mare și mai divers cartier din Boston—livrat la ușa dvs. pentru doar 30 de dolari pe an.

Asta e 52 săptămâni de reporter Dorchester livrate de USPS pentru doar $30.

Susțineți brandul nostru de Jurnalism comunitar și obțineți ediția tipărită livrată la ușa dvs. în fiecare săptămână-cea mai bună afacere din oraș!